asso

Board

History

General Conditions | Algemene voorwaarden

Code of Conduct | Gedragscode

 
About the Association of Fine Art Dealers in the Netherlands


The Association of Fine Art Dealers in the Netherlands, founded in 1911, is the oldest and most renowned professional association in the Netherlands. Its purpose is to foster specialist knowledge, enhance credibility and guarantee quality. 

The asscociation's members are prepared to implement the highest possible professional and ethical standards. These standards are laid down in the 'Code of Conduct' and 'General Conditions of Sale and Service'. Dealing in art is based on trust. The Association resolves to safguard that trust.

The Association is member of: Confédération Internationale des Négociants en Oeuvres d'Art C.I.N.O.A.


Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst in Nederland

De Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst in Nederland (VHOK) opgericht in 1911, is de oudste en tevens meest gerenommeerde vereniging van kunsthandelaren in Nederland. Zij heeft tot doel vakkennis te stimuleren, betrouwbaarheid te versterken en kwaliteit te garanderen.

De kern van deze opstelling wordt gevormd door de bereidheid van de leden om de hoogst mogelijke professionele en ethische normen aan te leggen. Deze zijn vastgelegd in een 'Reglement van Gedragsregels' en 'Algemene Voorwaarden voor Verkopen en Diensten'. De basis van de kunsthandel is vertrouwen, de VHOK stelt zich ten doel dit vertrouwen te waarborgen.

De vereniging is lid van Confédération Internationale des Négociants en Oeuvres d'Art C.I.N.O.A.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Association

History

General Conditions | Algemene voorwaarden

C
ode of Conduct | Gedragscode

 
Board | Bestuur

   

Board 
 
R. Aronson (Chair)
M. Bruil-Brandsma
J. Ruitenberg
N. de Boer
E. Aardewerk
p. Hoogendijk


Honorary Members

 
Mrs. A. Wafelman-Morpurgo
A.C. Beeling
H.M. Cramer
S. Nijstad